Stanislav Harciník
študoval na Prírodovedeckej fakulte, popri škole si však privyrábal v legendárnej reštaurácii El Gaucho. Gastronómia mu natoľko učarovala, že sa rozhodol venovať sa jej naplno. Dnes pôsobí ako šéfbarman v Mirror Bar v hoteli Carlton.
Zároveň je odborným riaditeľom najuznávanejšieho printového média pre barmanov Barmagazine - Thinking about drinking. Napísal knihu The Cocktail Balance, z ktorej sa učia „barmanskému“ remeslu žiaci stredných škôl po celom Slovensku, ale i tí, ktorí si chcú rozšíriť svoje obzory. Rozširovať obzory bude rovnako aj Stanov talk.
Prečo práve Stanislav: Stanov talk bude o profesionalite, prístupe a cieľoch. O tom, ako správnym prístupom k sebe, svojej práci a aj k ľuďom okolo vás dokážete svoje sny meniť na splnené ciele. Ako sa vo vašej kariére v akejkoľvek sfére krok za krokom dokážete posúvať vpred a aké je dôležité byť si vedomý váhy svojich rozhodnutí.
Aj tento rok pre vás vyberáme zaujímavých rečníkov s pútavými príbehmi. Ich mená budeme postupne zverejňovať. Chcete o všetkom vedieť medzi prvými? Prihláste sa k odoberaniu newslettra a sledujte náš Facebook. Máte sa na čo tešiť!