23

September

Lístky na svetový TEDxTrenčín práve v predaji!

Lístky na svetový TEDxTrenčín práve v predaji!

Čo sme pre vás pripravili?

K dátumu 3.10. sa približujeme neuveriteľnou rýchlosťou a už teraz vám môžeme povedať, že sa budete výborne baviť a keby sme boli na vašom mieste, rýchlo klikáme a kupujeme lístky. Ich počet je limitovaný (100 ks) a je možné, že keď sa k tomuto článku vrátite neskôr, už nebudú.

Ak ešte stále váhate, či bude toto podujatie pre vás to pravé, prezradíme vám, čo sme pre vás pripravili.

Hneď zrána si trošku zašportujete – výstupom na Trenčiansky hrad. Ale o to viac vám budú chutiť pripravené raňajky. Pri vstupe do ríše divov od nás dostanete menovku a inšpiro-zošit, kde si môžete počas dňa zapísať myšlienky hodné šírenia.

Klasickú konferenciu nečakajte. Na pódiu zaznejú témy ako liečiteľstvo a mágia, nanočastice či Teória všetkého. Vážny program prestriedajú príbehy neobyčajných ľudí a vystúpenia umelcov. „Zacvičíme“ si napríklad jogu smiechu. Upozornenie – Warning – Achtung! Niektoré prednášky vám môžu prísť divné. :)

Počas každej prestávky sa môžete tešiť na chutné jedlo a nápoje (budú aj bio šťavy!) a svoju šálku dobrej kávy. Na obed bude teplá polievka, hlavný chod a domáci dezert, ktorý pošteklí vaše chuťové poháriky. Nezabudli sme ani na ľudí s diétnymi obmedzeniami, ktorí nemôžu lepok či laktózu. Všetko čerstvé, voňavé a pripravené s láskou.

TEDxTrenčín nie je špeciálny len podnetným programom na pódiu, ale aj sprievodnými aktivitami počas prestávok. Tie prekrvia nielen telo, ale hlavne myseľ. Jednoducho musíte vyskúšať interaktívne hry, optické ilúzie či virtuálnu realitu. Veď počuli ste už niekedy svoju nervovú sústavu? A ozaj, domov môžete odísť vo vlastnoručne potlačenom tričku. Nezabudnite si preto priniesť bledé tričko bez nápisu.

Počas dňa budete stretávať nových ľudí. Nebojte sa dať s nimi do reči alebo podiskutujte s rečníkmi o tom, čo vám práve prechádza hlavou. Zabezpečili sme rýchly internet, aby ste mohli myšlienky hodné šírenia vysielať do sveta.

Na záver dňa sme pre vás pripravili večeru a afterparty s hudobným hosťom. Najviac sa tešíme na aktivitu, ktorá preverí vašu koncentráciu a prenesie vás do úplne iného sveta. Spoločne si tak užijete večer s pohárom vína či piva v ruke, výhľadom na nočný Trenčín a s dobrou spoločnosťou všade na okolo.

Hovorí sa, že nekupujte si veci, ale zážitky. A TEDxTrenčín 2015 bude poriadna divočina. Ponáhľajte sa, lebo lístky idú na dračku!

KÚPIŤ LÍSTOK