24

September

Cez prestávky nuda nehrozí. 5 tipov pre nedočkavcov

Cez prestávky nuda nehrozí. 5 tipov pre nedočkavcov

Podarilo sa vám ukoristiť lístok na tohtoročný TEDxTrenčín (gratulujeme šťastlivcom : ) ) a chcete vedieť, čo vás čaká? Tu je malá ochutnávka zo sveta prestávkových aktivít. Pretože po informačne nabitých prednáškach je dôležité dobiť baterky a odreagovať sa pred ďalšími blokmi. Mám pre vás zopár rád, čo nepremeškať. Na svoje si príde naozaj každý.

1.Tip pre ľudí, ktorí majú radi spoločnosť

Dali ste si predsavzatie, že na tohtoročnom TEDxTrenčín spoznáte nových, inšpiratívnych ľudí? Tak potom táto aktivita bude práve pre vás! Spoznáte nových ľudí (nielen svojej krvnej skupiny :) ), zistíte o sebe niečo nové a skvele sa zabavíte Ako? To už sa nechajte prekvapiť.

2. Niečo pre tých, ktorí relaxujú pohybom

Aj vaše detstvo bolo zasvätené skákaniu na gume? Chcete si zaspomínať alebo máte chuť sa trošku rozhýbať medzi blokmi? V spolupráci so SkocSi sme si pripravili nostalgickú aktivitu, ktorá vás určite nabudí.

3. Myslíme aj na hudobné (anti)talenty

Lebo hudba lieči! A možno aj taká, ktorú vytvoríte vy sami. Smejete sa, lebo nemáte hudobný sluch? Možno sa budete čudovať a dokážete vytvoriť chytľavú melódiu. Na TEDxTrenčín môže byť DJ-om každý. Aspoň na pár minút :) .

4. Aktivita pre súťaživých

Milujete súťaže, a teda najmä výhry? A kto nie, však? Dajte si partičku obľúbenej hry s ďalšími účastníkmi a prispejte k spoločnému tedx-áckemu dielu. Nakoniec sa dozvieme, kde všade vo svete sa 30.9. takisto koná TEDx!

5. Vitajte kreatívne duše

Ak si chcete odniesť z TEDxTrenčín pamiatku, odfote sa pri originálnej fotostene. A okrem fotky si môžete na tento deň zaspomínať aj iným spôsobom – napríklad ako ste si potlačili tričko alebo tašku. Kto ešte bude TEDx pozitívny?

Cez prestávky teda rozhodne nuda nehrozí. Tak sa nezabudnite vyzbrojiť dobrou náladou a užite si každú aktivitu, ktorá na vás bude čakať. My sa už nevieme dočkať!

Evka (koordinátorka sprievodných aktivít)